April (2)

E necesara o precizare …rozul nu ma reprezinta ! Nici pisicile ,nici ”bisses„!

Trebuie dezlegat misterul florii de mar ! Si al livezii de meri in floare!  Inainte sa implinesc 12 ani, am citit primul roman :„Doi capitani ” (Veniamin Kaverin).Suflet pur ,fetita cu vise albe si roz ,a retinut un citat din carte ”Sa lupti si sa cauti ,sa gasesti ,si sa nu te lasi doborat”!

E timpul ca dragostea  sa infloreasca ! Nunta a avut loc in livada cu meri in floare …fetita era acolo,privind mirii si visa la un print ce se va ivi din tulpina marului ,va zbura spre ea asemeni florilor ce parasesc ramul, o va cauta in verdele de iarba cruda  …si-a jurat sa faca si ea o nunta in livada ! Iar daca asta nu va fi posibil ,nu va avea o nunta !

Si nu a fost posibil…

Visele insa ,au ramas.Fiecare petala care a cazut la nunta aceea ,purta un vis ! o speranta …au disparut toate ,purtate de primaveri cu muguri roz,puternici la inceput,foarte deschisi mai tarziu si spulberati in final…

Desi ea nu mai este o fetita ,(livezile au mai inflorit de atunci de zeci de ori) ,visele revin in fiecare April .Ea inca imbratiseaza copacul din care i se va naste printul ,o pasare inca spera ca poate atinge raiul,si singura care „lupta si cauta ”este Lumina !

 

10583976_914370318658481_1710255251304131934_n[1]

Advertisements

10 thoughts on “April (2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s