Cătușe curcubeu

safe_image[1]

(foto : http://theinspirationgrid.com/bodyscapes-nude-photography-by-anton-belovodchenko/  )Anton Belovodchenko

Mi-am lepădat hainele, mândria, orgoliile, credeam că te voi lăsa și pe tine în urmă…Realizez că cercul s-a închis! S-a transformat în za, în cătușe care să-mi țină infinitul legat la încheietură… iar sufletul tău îmi este captiv.

Uneori și curcubeul se dezbracă, arcuindu-se în sens invers…

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Cătușe curcubeu

 1. Foarte frumos spus (și interesant ca idee geometrică); față de ilustrația foto am unele obiecții :), de exemplu aș fi apreciat mai mult lipsa ei. Părerea mea de bigot puritan!

  Like

 2. „Bigot puritan ” aș putea să spun că m-am considerat și eu multă vreme.Sensul imaginii este tocmai acela ca cititorul să înțeleagă dorința mea de de a mă „dezbraca”de moralitate. De geometria perfecțiunii și a calculului. Din acele unghiuri drepte, perfect evidențiate, nu a rămas nici urmă. Totul a devenit din ce în ce mai „rotund”,transformându-se în cerc, care, apăsat fiind, a rezultat „infinitul”..(desigur totul a durat doar un moment, fără să fiu ipocrită l-am simțit, l-am trăit (”curcubeu”), după care, viața și-a reluat mersul firesc)! Și …îmi permit să răman încătușată până la următoarea postare … 🙂
  Mulțumesc sincer pentru cuvinte!

  Liked by 2 people

 3. riscand sa fiu pe langa subiect, spun geometria perfectiunii sta si in arc de cerc, insa exista niste diferente de percepere si de simbolistica: pe cand cercul, arcul sunt greu de obtinut, fasonat, finisat si au un caracter infinit mei feminin, mai sensibil, mai bland, unghiul( dreapta franta) este mai la indemana in fatetare si infinit mai masculin, brut, dur.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s